1397/05/28
به نقل از دبیر خانه ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات

به نقل از دبیر خانه ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، بر اساس تفاهم صورت گرفته ما بین پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، همچون روال سال­های گذشته، مقالات برگزیده ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات در  پایگاهISC   نمایه خواهند شد لذا از اساتید و دانشجویان محترم دعوت می شود که مقالات خود را در محورها و زمانبندی اعلام شده ارسال فرمایند.

1397/05/21

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات (ایرانداک):

ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات با موضوع «کسب و کار داه محور در خدمت جامعه» برگزار میشود.

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، اعلام کرد: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات را در آذر ماه برگزار خواهد کرد. دکتر سیروس علیدوستی برگزاری همایش‌های کاربردی در حوزه کسب‌وکار داده‌محور را برای کمک به پیشبرد و رشد علمی‌فناورانه دستاوردهای فناوری اطلاعات ضروری دانست و نیاز به آن را به ملاحظات فرهنگی‌اجتماعی تبیین کرد.

وی در این زمینه افزود: جایزه فناوری اطلاعات برتر (فاب) در همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات برای معرفی و تقدیر از کاربردهای برتر فناوری اطلاعات اعطا می‌شود. این جایزه ملی برای شناسایی و تشویق متخصصان و پژوهشگران و سازمان‌های فناوری اطلاعات در ارائه دستاوردهای فناورانه و نوآورانه خود در یکی از بزرگ‌ترین همایش‌های این رشته طراحی شده و تنها جایزه ملی بر پایه کاربست دستاوردهای فناوری اطلاعات است.

دکتر سیروس علیدوستی با اشاره به برگزاری ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات در آذر ماه گفت: دبیرخانه همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات آمادگی دارد همه دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات از جمله محصولات و خدمات نرم‌افزاری، سخت‌افزاری، و ارتباطاتی (شبکه‌ای)؛ استانداردها، معماری‌ها، و روش‌شناسی‌های طراحی و ساخت و توسعة سامانه‌های کاربردی؛ و روش‌ها و استانداردهای آسان‌سازی کاربرد و اشاعه فناوری اطلاعات در بستر فرهنگی و اجتماعی را در کمیته‌های علمی و تخصصی همایش، ارزیابی و معرفی کند.

گفتنی است، ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات در آذر ماه 1397 برگزار خواهد شد. سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در زمینه فناوری اطلاعات می‌توانند مستندات و محصولات فناورانه خود را برای داوری و شرکت در فراخوان جایزه فناوری  اطلاعات برتر (فاب) تا 15 مهر ماه 1397 در وبگاه همایش  ارائه کنند.

1397/04/11

پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به همت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران از زمان اعلام فراخوان همایش، همواره پوشش خبری این رویداد علمی مورد توجه رسانه های دیداری و شنیداری قرار گرفت

پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به همت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) مورخ 5 آذر ماه 1396 در سالن همایش های برج میلاد برگزار گردید. از زمان اعلام فراخوان همایش، همواره پوشش خبری این رویداد علمی مورد توجه رسانه های دیداری و شنیداری قرار گرفت. افزون بر پوشش خبری همایش در بخش های مختلف صدا و سیما، خبرنگاران بیش از 10 خبرگزاری، در همایش حضور یافته و چندین خبر از همایش در خروجی هر خبرگزاری قرار گرفت. بازتاب رسانه ای پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات را میتوانید از طریق لینک های زیر مشاهده بفرمایید.

گزارش همایش در اخبار شبکه چهار سیما
        خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)
         خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
         خبرگزاری ایلنا
        خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا)
         خبرگزاری مهر
         خبرگزاری لیزنا
         پایگاه خبری انتخاب
        دیده بان علم ایران
         روزنامه امتیاز
         پایگاه پایشگر
         راه پرداخت
         شبکه خبری فناوری نوین
         روزنامه امتیاز
       دیده‌بان علم ایران

1397/04/11

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات روز یکشنبه ۵ آذر، با حضور و سخنرانی دکتر وحید احمدی، دکتر دوایی، دکتر سیروس علیدوستی برگزار شد.

جایزه فناوری اطلاعات برتر (فاب) در سه سطح طلایی، نقره‌ای و برنزی در پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به محصولات برتر اهدا شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات روز یکشنبه ۵ آذر، با حضور و سخنرانی دکتر وحید احمدی، مدیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس همایش،  دکتر دوایی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر سیروس علیدوستی، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

هم چنین، مهندس امیر شجاعان، رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور گزارش شورای راهبری همایش را بیان نمود  و مهندس هوشنگ بشارتیان، عضو کمیسیون دولت الکترونیکی و مشاور سازمان فناوری اطلاعات سخنرانی خود را با عنوان «حکمرانی داده‌ها و جایگاه آن در دولت الکترونیک» ارائه کرد.

از میان محصولات ارسالی به دبیرخانه همایش، ۱۵ محصول به عنوان برگزیده انتخاب و تقدیر شد و سه محصول برتر، جوایز فاب طلایی، نقره‌ای و برنزی را دریافت کردند.

در میان محصولات برگزیده، سامانه خدمات بانکی نابینایان در شعب، مربوط به شرکت پکتوس، فاب طلایی، پلتفرم زبردستان، مربوط به شرکت گرامی سرزمین هوشمند، فاب نقره‌ای و آنتی‌ویروس پادویش، مربوط به شرکت گرامی نرم افزاری امن پرداز، فاب برنزی را دریافت نمودند.

عناوین دیگر دستاوردهای برگزیده عبارتند از:

۱. بستر جمع‌سپاری وب آزما

۲. پلتفرم و خدمات ذخیره‌سازی ابری ابرینو

۳. پلتفرم یکپارچه دولت

۴. تولید گراف دانش فارسی

۵. جویشگر علمی فارسی (علم نت)

۶. فینوتک (شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا)

۷. سامانه جامع مدیریت و امنیت کاربران شبکه نتبیل

۸. سامانه جامع مهر پرداخت

۹. سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله‌ و پیشنهاده

۱۰. سامانه هوشمند و ماژولار جمع‌آوری، تحلیل و پایش داده

۱۱. نرم افزار اتوماسیون اداری و مدیریت فرآیندهای فراگستر

۱۲. نرم افزار زحل (پایش و تحلیل سوییچ)

هم‌چنین، جایزه ملی مدیر برتر فناوری اطلاعات (مبفا) به چهار مدیر برگزیده و جایزه ملی شرکت‌های تحول آفرین به سه شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، شرکت پارس پویش فن آور، و ایده پردازان دانش عصر نو (منتا) به ترتیب در سه سطح بزرگ، متوسط و کوچک تعلق کرفت.

پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات  کشور، یکشنبه ۵ آذر ۱۳۹۶ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

صفحه اولصفحه قبل12 صفحه بعدصفحه آخر