1397/09/20

امروز 20 آذر ماه داوری مرحله دوم توسط اعضای کمیته علمی آغاز شد و فردا 21 آذر ماه پایان خواهد یافت.
نتایج داوری پس از اتمام این مرحله اعلام می­شود.

1397/09/19

به گزارش دبیرخانه ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، آخرین جلسه از مرحله اول داوری محصولات برای رقابت جایزه ملی فاب در روز یکشنبه مورخ 97/9/18 به اتمام رسید. از بین محصولات رسیده به دبیرخانه این همایش، 32 محصول برگزیده برای مرحله دوم داوری انتخاب و نهایتاً به سه محصول برتر به ترتیب جایزه ملی فاب طلائی، نقره ای و برنزی اعطا خواهد شد. لازم به ذکر است، مرحله دوم داوری در تاریخ 20 و 21 آذر ماه، با حضور چهل داور از دانشگاه‌های برتر ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد.

1397/09/04

دکتر نامداریان: امروزه داده و اطلاعات منبع اصلی تولید ثروت و ارزش افزوده شناخته می شود.

دکتر لیلا نامداریان عضو کمیته علمی همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات در مصاحبه با دبیرخانه همایش گفت: امروزه داده و اطلاعات عاملی موثر  در توسعه محصولات و خدمات جدید، ارتقای سطح رفاه ملی، بروز جلوه های نظم و رشد اقتصادی، انسجام فعالیتهای برنامه ریزی و سیاست­گذاری و... می­باشد. از این منظر، داده و اطلاعات منبع اولیه تولید، ثروت و ارزش افزوده شناخته می شود. در چنین فضایی، می­توان از کسب و کارهای داده­محور به عنوان پیش­ران و نیرو محرکه تحقق موارد مذکور یاد کرد. امروزه  بسیاری از  این کسب و کارها توانسته­اند  با بهره­گیری از فناوری­های اطلاعات و  بر مبنای نظریه ها و مدل­های بازرگانی و اقتصادی، در چارچوب ارزش­ها و باورها  و با نگرشی کارشناسانه و در تعامل با محیط، داده­ها و اطلاعات را  پردازش نموده  و به دانش و محصولات و خدمات قابل کاربرد در جامعه  تبدیل نمایند. به این ترتیب حجم زیادی از تجارب ارزشمند و  دانش کاربردی نزد این کسب و کارهاست که اشاعه و تسهیم آن میان سایر کسب و کارها ، محققان و پژوهشگران می­توان منجر به هم افزایی و دانش افزوده­ای گردد. در همین راستا ششمین همایش مدیران فناوری اطلاعات با برگزیدن شعار «کسب و کار داده محور در خدمت جامعه» و فراهم نمودن فرصتی برای ارائه محصولات و دستاوردهای دانش­بنیان کسب و کارها ،  گامی ارزشمند در راستای ترویج نگاه کاربردی به داده، اطلاعات و دانش در میان اندیشمندان، محققان ،دانشجویان، سیاست­گذاران و دست­اندر کاران حوزه اقتصادی برداشته است.

دکتر نامداریان در خصوص محورهای همایش افزود: به اعتقاد بنده در شرایط اقتصادی کنونی کشور، حرکت به سمت کاربردی نمودن تحقیقات و خوکفایی در حوزه­های مختلف اهمیتی دوچندان یافته است. یکی از عواملی که به تحقق این امر کمک می­کند،‌ نگاه بین­رشته­ای در فعالیت­های علمی، پژوهشی و فناوری و پیوند میان محققان حوزه­های مختلف علوم است. ایرانداک به عنوان یکی از نهادهای فعال و باسابقه  نظام پژوهش و فناوری کشور ، با برگزاری  ششمین همایش مدیران فناوری اطلاعات و  انتخاب محورهای سه­­گانه شامل  علمی-فنی، سیاستی-مدیریتی، و اجتماعی-فرهنگی ذیل شعار همایش، ضرورت داشتن نگاه میان­رشته­ای را در تحقق کاربست دانش و پاسخ به  نیازهای  جامعه ، ترویج می­دهد. همچنین،  ارزیابی و پذیرش دستاوردها و محصولات ارسال شده به دبیرخانه همایش،  بر مبنای میزان تحقق شاخص­های مد نظر در هر کدام از محورهای سه­گانه مذکور صورت می­گیرد.

1397/09/04

دکتر سمیه لبافی: رشد کسب و کارهای پلتفرمی فرصت ارائه خدمات اجتماعی به مشتریان را افزایش داده است.

دکتر سمیه لبافی دبیر اجرایی همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات در مصاحبه با دبیرخانه همایش گفت: هدف از برگزاری همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات که تاکنون پنج دوره خود را پشت سرگذاشته است، هم اندیشی در حوزه فناوری اطلاعات بوده است. ازآنجا ‌که محصولات حوزه فناوری اطلاعات، در ایجاد عادات زندگی روزمره، تعیین روابط اجتماعی و حتی در ایجاد رفتارهای سیاسی دخیل بوده‌اند نیازمند درک بیشتر این پدیده های فراگیر هستیم. در دوره ششم این همایش نیز با توجه به رشد پدیده کسب و کارهای دیجیتالی، همایش با تمرکز بر این کسب و کارها بر گزار می گردد و تلاش می شود ابعاد فنی، اقتصادی، مدیریتی و اجتماعی آنها مورد بررسی قرار گیرد.

دبیر اجرایی این همایش گفت: همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات تنها همایش ملی است که به وجه اجتماعی-فرهنگی محصولات حوزه فناوری اطلاعات می پردازد. موضوعاتی مانند اعتماد الکترونیک از جمله چالش های کسب و کارهای دیجیتالی است که همایش ششم علاوه بر پرداختن به ابعاد فنی این پدیده، به ابعاد اجتماعی- فرهنگی محصولات فناورانه نیز خواهد پرداخت.

وی افزود: با رشد  کسب و کارهای پلتفرمی و یکپارچه شده مخاطب-مشتریان، فرصت ارائه خدمات اجتماعی نیز در این حوزه ایجاد شده و رابطه تعاملی شرکت و مشتریان از یک رابطه اقتصادی صرف به یک رابطه اقتصادی-اجتماعی تبدیل شده است. حجم عظیم داده ها که روزانه توسط مخاطب- مشتریان در این پلتفرم ها برجای گذاشته می شود فرصت و همچنین مسئله جدیدی است که نیازمند راهبری و سیاستگذاری در سطح کلان است. هم اندیشی حول مسائل این پدیده هدف همایش امسال است لذا تم همایش امسال " کسب و کار داده محور در خدمت جامعه" انتخاب شده است.

دبیر همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات افزود: تاکنون محصولات زیادی ذیل این تم به دبیرخانه رسیده است که پس از مرحله اول داوری ها که به صورت غیر حضوری و با استفاده از فرم های خوداظهاری که شرکت ها در رابطه با محصول خود پر می کنند مرحله دوم  داوری ها انجام می شود. در مرحله دوم داوری که در نیمه دوم آذر ماه آغاز خواهد شد، از نمایندگان شرکت ها دعوت می شود تا محصول خود را به صورت حضوری در جمع داوران ارائه داده و داوری ها در محورهای فنی-مدیریتی- اجتماعی انجام خواهد گرفت. پس از اتمام داوری ها، محصولات برتر در قالب جایزه ملی فاب(فناوری اطلاعات برتر) در سه سطح طلائی، نقره ای و برنزی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

گفتنی است همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، 4 دی ماه 1397 در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می گردد.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر