1397/11/13

ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، چهارم دی‌ماه 1397 با شعار «کسب‌وکار داده محور در خدمت جامعه» و با حضور سازمان ها و شرکتهای پیشرو در کاربست فناوری اطلاعات، برگزار شد. در این همایش بیش از صد محصول فناوری اطلاعات در رقابت جایزه ملی فاب (فناوری اطلاعات برتر) به رقابت برخواستند و پس از برگزاری بیش از ده جلسه داوری محصولات، توسط کمیته علمی این همایش، جایزه ملی فاب (فناوری اطلاعات برتر) به سه محصول نخست تعلق گرفت. علاوه بر این، هشت محصول برگزیده در این همایش مورد تقدیر قرار گرفت. لازم به ذکر است، شرکت­های برگزیده از امتیازات و خدمات پارک علم و فناوری پردیس، فن بازار ملی ایران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک برخوردار خواهند شد.

برگزیدگان رقابت جایزه ملی فاب1397

نام شرکت

نام محصول

نوع تقدیر

شرکت توسعه راهکارهای هوشمند امین

نارتب

فاب طلایی

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران

گنج (پایگاه اطلاعات علمی ایران)

فاب نقره ای

شرکت مهندسی رایانورد

اسمارت وای فای

فاب برنزی

شرکت ایماژ رایور

یکتانت (پلتفرم نشر محتوای همسان)

شرکت فناوران سپهرماهان

شبکه اجتماعی سازمانی

برگزیده

مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا)

سامانه ی پایش، تحلیل و مدیریت رفتار مشتریان مبتنی بر پلتفرم BigMehr

شرکت کلاسه

کلاسه

شرکت بهپرداز جهان

سیتاد

شرکت آسان بورس

سامانه پایش، تحلیل و مدیریت رفتار مشتریان

شركت پكتوس

برجسته نگار هوشمند همراه

شرکت فن آوری اطلاعات داده بان آریا

ایفیس            (eFace)

1397/10/29

اعطای امتیازات جایزه ملی فاب به شرکت های برگزیده ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات

به گزارش دبیرخانه ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، یازده شرکت برگزیده جایزه ملی فاب با حضور در پارک فناوری پردیس از امتیازات این جایزه بهره مند شدند. طی این نشست که در روز یکشنبه مورخ 23 دی ماه 1397 در پارک فناوری پردیس و با حضور مدیران پارک از جمله مهندس قنبرپور رئیس فن بازار ملی ایران، دکتر سمیه لبافی دبیر اجرایی همایش و نمایندگان شرکت های برگزیده برگزار گردید، مقرر شد امتیازات زیر به شرکت های برگزیده اعطا شود:

• امکان استقرار در پارک علم و فناوری پردیس و بهره مندی از مزایای آن از جمله معافیتهای مالیاتی؛
  • ارائه خدمات لیزینگ برای فروش محصولات تا سقف ده میلیارد ریال؛
  • ارائه خدمات صندوق توسعه فناوری های نوین به شرکت های برگزیده؛
  • بازاریابی محصولات برگزیده در سایت مرکز فن‌بازار ملی به مدت شش‌ماه.

لازم به ذکر است پارك فناوري پرديس به‌عنوان مهم‌ترين و بزرگترين پارك فناوري كشور با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياست‌جمهوري و با همكاري تعدادي از دانشگاه‌ها و مراكز علمي - پژوهشي كشور با هدف تجاري‌سازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركت‌هاي دانش‌بنيان تاسيس شد.

این پارک تاکنون بیش از 240 واحد فناور دانش‌بنیان از بین بیش از 1900 متقاضی در حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیست‌فناوری، فناوری نانو، مواد جدید، مکانیک و اتوماسیون به عضویت پذيرفته شده و اين واحدهاي فناور توانسته‌اند مراکز تحقیق یا دفاتر طراحی و مهندسی خود را در پارک فناوري پرديس ايجاد و مستقر نمايند.

ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات در چهارم دی ماه 1397 برگزار و طی آن سه محصول برگزیده، جایزه  فناوری اطلاعات برتر (جایزه ملی فاب) را دریافت و هشت محصول بعدی به عنوان شایسته تقدیر اعلام شدند.

برگزیدگان رقابت جایزه ملی فاب

اسم شرکت

نام محصول

نوع تقدیر

شرکت توسعه راهکارهای هوشمند امین

نارتب

فاب طلایی

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران

گنج

فاب نقره ای

شرکت مهندسی رایانورد

اسمارت وای فای

فاب برنزی

شرکت ایماژ رایور

یکتانت (پلتفرم نشر محتوای همسان)

شرکت فناوران سپهرماهان

شبکه اجتماعی سازمانی

برگزیده

مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا)

سامانه ی پایش، تحلیل و مدیریت رفتار مشتریان مبتنی بر پلتفرم BigMehr

کلاسه

کلاسه- سامانه خط تولید "سیستم اختصاصی و جامع مدرسه و آموزشگاه"

شرکت بهپرداز جهان

سیتاد

آسان بورس

سامانه پایش، تحلیل و مدیریت رفتار مشتریان

شركت پكتوس

برجسته نگار هوشمند همراه

شرکت فن آوری اطلاعات داده بان آریا

ایفیس - eFace - اپلیکیشن خدمات آرایشگری بانوان در منزل

1397/10/17

برترین ایده ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات انتخاب شد.

بر پایه داوری کارگروه علمی ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، ایده ساخت دیوایس مانیتورینگ کنترل و مدیریت نیروگاه های فتوولتاییک و سامانه دیسپاچینگ و اورژانس انرژی در حوزه انرژی متعلق به شرکت مدیریت پروژه نیروگاه های سولار به عنوان برترین ایده ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات کشور انتخاب شد.
گفتنی است ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به همت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر نهادهای مرتبط ، با شعار «کسب و کار داده‌محور در خدمت جامعه» چهارم دی ماه 1397 برگزار شد.

1397/10/15

مدیریت فنی شرکت گسترش ارتباطات مبنا در همایش مدیران فناوری ارتباطات کشور: بزودی یک دیتا سنتر بزرگ و جدیدی در منطقه تجاری پیام راه اندازی خواهد شد.

پدرام قفقازی  مدیریت فنی شرکت گسترش ارتباطات مبنا در همایش مدیران فناوری ارتباطات کشورگفت:شرکت گسترش ارتباطات مبنا دارای مجوز رسمی FCP از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران، در زمینه ارائه خدمات اینترنت در سطح کشور در حال فعالیت است. بطور کل FCP کامل ترین مجوز فعالیتی است که سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی به این شرکت، اهدا کرده است.

وی افزود: این شرکت بر اساس مجوز FCP خدمات متنوعی از جمله؛ پهنای باند اختصاصی که عملا برای راهکارهای سازمانی کاربرد دارد، و سازمان هایی که پهنای باند بیشتری از کاربران خانگی نیاز دارد که بر روی لینک های رادیویی و یا بسترهای فیبر نوری پنهای باند خود را از این شرکت تامین می کنند. خدمات EDLS و  TD_LTE و تلفن های نسل جدید امکانات بیشتری نسبت به تلفن های نسل قدیمی به کاربران نهایی ارایه می دهند.

او در پایان خبر داد: خدمات دیتا سنتر ما در واقع خدمات سازمانی ماهستند که دو مرکز دیتا سنتر فعال و در حال ارایه خدمات دارد که بزودی یک دیتا سنتر بزرگ و جدیدی در منطقه تجاری پیام راه اندازی خواهد شد.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر