1397/04/11

پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به همت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران از زمان اعلام فراخوان همایش، همواره پوشش خبری این رویداد علمی مورد توجه رسانه های دیداری و شنیداری قرار گرفت

پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به همت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) مورخ 5 آذر ماه 1396 در سالن همایش های برج میلاد برگزار گردید. از زمان اعلام فراخوان همایش، همواره پوشش خبری این رویداد علمی مورد توجه رسانه های دیداری و شنیداری قرار گرفت. افزون بر پوشش خبری همایش در بخش های مختلف صدا و سیما، خبرنگاران بیش از 10 خبرگزاری، در همایش حضور یافته و چندین خبر از همایش در خروجی هر خبرگزاری قرار گرفت. بازتاب رسانه ای پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات را میتوانید از طریق لینک های زیر مشاهده بفرمایید.

گزارش همایش در اخبار شبکه چهار سیما
        خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)
         خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
         خبرگزاری ایلنا