این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

در راستای برگزاری پنجمین همایش مدیران فناوری اطلاعات ایران؛ سلسله نشست‌های مقدماتی با موضوع حکمرانی داده‌ها در صنایع

مهندس مصطفی امینی عضو کمیته علمی همایش و مسئول برگزاری نشست‌های مقدماتی پنجمین همایش مدیران فناوری اطلاعات ایران از برگزاری این نشست‌ها پیش از همایش، با موضوع حکمرانی داده‌ها در صنایع خبر داد.
این سلسله نشست‌ها در آخرین سه‌شنبه آخر هر ماه برگزار می‌گردد. اولین نشست در مورخ 27 تیر 1396 آغاز می‌شود و هر ماه یکبار ادامه پیدا خواهد کرد و در نهایت به پنجمین همایش مدیران فناوری اطلاعات ایران که با موضوع حکمرانی داده‌ها از منظر علوم و فناوری اطلاعات در آذر ماه 1396 برگزار خواهد شد، ختم می‌شود.

به مناسبت برگزاری این همایش و با هدف آماده‌سازی، فرهنگ‌سازی و ترویج دانش مرتبط با حکمرانی داده‌ها، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با همکاری گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی اندیشکده ارشاد موسسه حسینیه ارشاد، کتابخانه حسینیه ارشاد و مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری اقدام به برنامه‌ریزی و برگزاری سلسله نشست‌های مقدماتی حکمرانی داده‌ها در صنایع با حضور متخصصان صنایع مختلف و اساتید دانشگاه‌ و پژوهشگاه کرده است. هدف از این سلسله نشست‌ها، به اشتراک‌گذاری و انتقال دانش، تجربه و مهارت‌های کاربردی در زمینه حکمرانی داده‌ها است.
مهندس امینی افزود: امروزه داده یک دارایی راهبردی برای سازمان‌ها محسوب می‌شود زیرا نقش آن در کمک به تولید تصمیمات مناسب، حیاتی و انکارناپذیر شده است. نگاه راهبردی به داده‌ها نیازمند چارچوب و مدل‌هایی است که بتوان آن‌ها را با اهداف راهبردی سازمان، هم‌راستا و هماهنگ کرد. در همین راستا، حکمرانی داده‌ها از یک منظر راهبردی به دنبال تعیین حقوق تصمیم‌گیری و چارچوب پاسخگویی برای تشویق رفتارهای مطلوب در ذخیره، حفاظت، انتشار و استفاده از دارایی‌های داده‌ای است تا از این رهگذر بتواند کیفیت داده‌ها را در درون فرایندهای کسب‌وکار جاسازی کند و با یک هدایت راهبردی بتواند دارایی‌های داده‌ای سازمان را برای تحقق اهداف تجاری به کار بگیرد.

بازگشت1396/04/24