1397/08/13

فرآیند داوری محصولات بسیار فرآیند کارشده ای است که تنوع ، تجربه و تخصص را گرد هم آورده است ...

دکتر آزاده محبی ؛ استادیار پژوهشکده فناوری اطلاعات، گروه پژوهشی سیستم‌های اطلاعاتی و دبیر علمی سومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات ؛ با دبیرخانه همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به گفتگو پرداخت .

خانم دکتر محبی در ابتدا در مورد همراستا بودن همایش با اهداف ایرانداک گفتند : طبق اساسنامه ایرانداک؛ یکی از وظایف ایرانداک گسترش و توسعه فناوری اطلاعات در جامعه است در همین راستا ایرانداک به دنبال داوری محصولاتی است که مستقیما با جامعه در ارتباط بوده و جزو محصولات کاربردی هستند و امسال نیز همین ملاک را محور همایش قرار داده است .

ایشان در مورد اینکه کار ایرانداک منافاتی با سایر مراکز صنعتی در کشور ندارد خاطر نشان کردند : ما در داوری به دنبال محصولاتی هستیم که عقبه پژوهشی و نوآوری داشته باشند و وقتی جایزه ای به محصولی داده می شود وجه آن با سایر محصولات در نوآور بودن آنها است. بدین معنا که آیا این محصول تحولی در حوزه فناوری اطلاعات رقم می زند یا خیر . بررسی بعد پژوهشی محصولات اتفاقا یکی از وظایف مراکز علمی است و پژوهشگاه ایرانداک با اعضای علمی قوی و تجربه ای که در این کار بدست آورده در این حوزه بسیار موثر می تواند باشد .همین وجهه علمی و پژوهشی می تواند حامی کسب و کارهای دانش بنیان در این حوزه باشد .

خانم دکتر محبی در ارتباط با توان علمی پژوهشگاه در داوری محصولات افزودند: در کمیته علمی افراد مختلفی در حوزه های گوناگون وجود دارد که از دانشگاه برتر داخلی و خارجی فارغ التحصیل شده اند، از سویی دیگر تجربه ای که تیم داوری در این چندسال بدست آورده خود یک امتیاز بسیار بالا محسوب می شود . علاوه بر این؛ فرآیند داوری محصولات بسیار فرآیند کارشده ای است که تنوع ، تجربه و تخصص را گرد هم آورده است و از همه ابعاد به محصولات فناور نگاه می گردد .

ایشان در آخر در مورد دستاوردهای همایش خاطر نشان کردند : برگزاری همایش در پنج سال گذشته به نتایج مطلوبی رسیده است. یکی از نتایج همایش این بوده که حوزه پژوهش در کشور به حوزه عملیاتی وصل شده و پژوهشگاه ایرانداک با فهم چالش های شرکت های فناور ، پژوهش های خود را به سمت کاربردی تر شدن سوق داده است .